Onverwachte mail

Sinds enkele weken is de nieuwe website voor North Beach Zeilers in werking. Tegelijk met de nieuwe site, en alleen te vinden op de nieuwe site is het North Beach email adres welkom@nboa.nl.

de ” Schone Waardin” varend over de Bollen met den Helder op de achtergrond

Wie schetst mijn verrassing, en vreugde, toen vorige week op dit email adres een mail binnenkwam van DesirĂ© met een paar prachtige fotos van de Schone Waardin varend over de Bollen! DesirĂ© had onderweg een mooi scheepje zien varen, een North Beach, had foto’s gemaakt en zoekend op internet naar “North Beach” deze site en dit emailadres gevonden. De foto’s er naar toe gestuurd met de vraag ze door te sturen naar de betreffende schipper. De webmaster kon zonder al te veel moeite, dankzij de “onderweg app” het schip identificeren en de foto’s doorsturen.