De North Beach zomer van 2020

Op de foto zie je 3 North Beaches die de haven van Vlieland aanlopen. Ook deze zomer werden er weer heel wat North Beach zeemijlen gevaren. Meestal als enkel schip maar op meerdere momenten en op diverse plaatsen kwamen North Beaches elkaar tegen en voeren soms ook een eindje samen op.

Op de fotopagina (alleen voor leden) vindt je een verzameling fotos met toelichting van zulke NB-momenten tijdens de afgelopen zomer.

In deze gallerij is nog ruim plaats voor meer foto’s van North Beaches onderweg in het afgelopen seizoen. Dus heb je nog leuke foto’s dan kun je die opsturen, liefst met een korte toelichting, naar welkom@nboa.nl.

Dit jaar vanwege Corona helaas geen najaarsbijeenkomst. Voorjaar 2021 bekijken we de situatie opnieuw. Heb je al vaarplannen voor 2021, en lijkt het je leuk om onderweg ook eens zusterschepen tegen te komen? In het commentaar bij dit bericht kun je je (voorlopige) plannen melden. Dat kan anderen weer inspireren. Uiteraard kan dat ook via de “onderweg”app.

Één reactie op “De North Beach zomer van 2020”

Reacties zijn gesloten.