Programma 2024

11 mei: North Beach BBQ volgens het bekende recept, iedere North Beach is welkom, zelf je BBQ spullen meenemen. Locatie: “Pearl Bay” (Marrekrite FL18C, Grote Gaastmeer). Laat even weten als je van plan bent te komen jur@jurpels.nl.

Voorjaar/Begin juni: Rob wil voor de eerste keer met zijn “JOH20” gaan droogvallen bij den Oever. Jur gaat mee als ervaringsdeskundige. Het wordt een ééndags-tochtje, s-morgens vertrekken, droogvallen en s-avonds weer aan wal. Er is plaats aan boord voor enkele geïnteresseerden. Neem kontakt op via welkom@nboa.nl

17 juni: Enkele North Beaches willen naar de Oostzee. We verzamelen in Harlingen en varen via Nederlandse en Duitse Wad naar Cuxhaven. Vandaar via Noord Oostzee Kanaal naar Holtenau.
Andere North Beaches kunnen aansluiten om deze tocht geheel of gedeeltelijk mee te maken. Ideaal om een eerste keer naar de Oostzee te gaan. Meer info: jur@jurpels.nl.

November: Najaarsbijeenkomst, datum volgt

Ook in 2024 weer veel mooie NB momenten!