Hoe een droogval-clinic in het water viel

Of letterlijk van de kaart geblazen werd.

Op de najaarsbijeenkomst 19-11-2023 ontstond het plan om een droogvalclinic te organiseren, in februari werd een uitgewerkt plan gepresenteerd, 14 mei werd een Zoom-meeting gepland om met deelnemers alle details door te nemen en werd besloten niet 19 mei maar 2 juni droog te vallen vanuit den Oever. 05.00 vertrek waddenhaven, 07.00 boot aan de grond, 11.00 LW wandeling, 14.00 boot los, 15.30 terug in de haven.

De weersvoorspelling een week te voren

De weersvoorspelling enkele uren te voren

Maar ja, toen woei het op 2 juni 20 knopen uit de Noord. Bijzonder ongeschikt om droog te vallen op een lagerwal. Maar, zoals ze bij “Omdenken” zeggen, bekijk het eens van een andere kant: de voorbereiding is het leerzaamste traject, de uitvoering slechts een bevestiging dat je voorbereiding klopte.

De Powerpoint presentatie van de voorbereiding en de inleidende verhalen over de voorbereiding vind je elders op de site. Ik wens iedereen een leerzame debriefing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *