Een nieuwe website

Na ruim 10 jaar lijkt het er toch van te komen dat de North Beach website wordt bijgewerkt en zelfs geheel vernieuwd. Op meerdere plaatsen zal de uitvoering en invulling wellicht de indruk wekken dat de webmaster nog ruimte voor bijleren en ontwikkelen heeft. Helpt u hem daarbij alstublieft, gebruik de reageerbox om opmerkingen, aanvulling, verbeteringen, suggesties of misschien zelfs een bescheiden complimentje in te sturen naar de webmaster.

5 reacties op “Een nieuwe website”

 1. Hoi Jur, dat ziet er heel mooi uit!
  Alle verhalen bijeen, ik word er heel blij van.
  Fijne en spannende herinneringen, ze geven mij een goed gevoel! Ga er vaak van genieten!

 2. Knap staaltje Jur, website ziet er fraai uit, Hulde !!!
  Sommige linkjes van de reisverslagen werken nog niet, maar dat zijn hick-ups !

  P.S. reisverslagen die zijn gepubliceerd in b.v. Toerzeilen hoeven w.m.b niet achter een wachtwoord. Ook reisverslagen waarvan de schrijver toestemming geeft voor vrije publicatie hoeven niet achter ww.

  Leuk dat je de foto van de Woodpecker hebt opgenomen.

 3. Gave website….zit alweer heel wat werk in! Ik hoop niet te veel frustratie….

Reacties zijn gesloten.