Het Corona Zeilseizoen

Het kan je niet ontgaan zijn, Corona legt beperkingen op. Vanaf 15 mei zijn de Waddenhavens weer beperkt toegankelijk, waarschijnlijk zijn ook de andere jachthavens met beperkingen open. En overal geldt de 1,5meter regel. Ook voor onze North Beach zeilers betekent dat “afstand houden”. Dat mag niet verhinderen dat we elkaar soms ergens onderweg kunnen ontmoeten. (de onderweg app helpt daarbij) Omdat daar ook de 1,5m geldt is 2 of 3 boten nog behapbaar, meer mensen wordt door die regel minder effectief.
In Friesland is bij veel havens het sanitair gesloten maar op de Marrekrite plaatsen ben je overal welkom.

Één reactie op “Het Corona Zeilseizoen”

  1. Ten eerste: Jur ik vind , objectief gezien!, dat je een prachtige en werkzame website aan het maken bent.
    En ten tweede: nu al zo regelmatig zeilend in rustig Friesland in Corona tijd, en jezelf dan gewoon welkom voelen op de Marrekrite landjes, dat is gewoon super.

Reacties zijn gesloten.