De site blijft groeien

De NBOA heeft jarenlang een blog gebruikt als platform voor de North Beach Zeilers. Nu er weer een werkende website is kwam uiteraard ook de vraag naar boven wat er nu met de blog moet? Na alle artikelen op de blog nog eens doorgelopen te zijn bleek dat er veel berichten op staan die nog steeds relevant zijn. Om niet nodeloos typwerk te genereren is besloten om de website een pagina aan te maken met daarop een lijst met de titels van nog relevante berichten van de blog. Door de titel aan te klikken ga je rechtstreeks naar het artikel op de blog. De blog als externe databank van de website. De lijst is nog niet compleet en zal op een komende regenachtige zondagmiddag verder aangevuld worden. Op zonnige zondagmiddagen wordt er live-gezeild, niet achter een schermpje. Bekijk de pagina