Site bijgewerkt

De North Beach website is de afgelopen week nog aardig aangevuld

North Beach in de media: hier staan nu 4 tests van de North Beach door gerenomeerde zeilvakbladen, Practical Boat Owner (Engels) Classic Boats (Engels), Die Yacht (Duits), Zeilen en Waterkampioen. Daarnaast nog 2 tests van ZEILEN en Waterkampioen van gebruikte North Beaches (met 2e hands prijsindicatie). Ook 4 artikelen uit Toerzeilers Magazine van tochten naar Engeland, Frankrijk Noorwegen, Zweden en Denemarken die met North Beaches ondernomen zijn. Al met al een volledig stukje informatie over karakter, potentie en waarde van de North Beach, zeker ook interessant voor makelaars en potentiële kopers.

·  Op de ledenpagina, achter wachtwoord, allerlei interessante downloads over bv winterbeurt voor de Yanmar 1GM10, zelf de motor anode vervangen, vaarinformatie de Cocksdorp, varen met een kluiver, en de stroomatlassen voor Noordzee westelijk Wad en Oostelijk wad

·  Reisverslagen, ook achter wachtwoord, meer dan 20 verslagen van North Beach reizen naar verre en dichterbije streken. Een mooie smaakmaker en praktische voorbereidingsinformatie voor als je zelf die kant op wilt

·  Fotopagina: via ledenpagina, fotoverslagen met korte toelichting van de NBOA evenementen in 2017, 2018, 2019. Fotoreisverslag Noorwegen, en meer

De site begint aardig kompleet te worden, volgende stap is nu dat er bijdragen van leden aan toegevoegd kunnen worden. Het goede nieuws is dat jullie daar wel even tijd voor krijgen want de webmaster verruilt over enkele dagen de laptop voor de zeilboot en dan worden er een maand of 2-3 geen grote werken aan de site gedaan. In september verwacht ik de mailbox van welkom@nboa.nl helemaal vol met reisverslagen, tips en nieuwe ervaringen. Via Wetransfer verwacht ik de vele fotobijdragen. Op de najaarsbijeenkomst op 15 november zal de ijverigste inzender gehuldigd en bekroond worden. Doe je best, veel succes